Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Věřím, že přátelé jsou andělé, kteří tě podrží, když křídla zapomenou létat. Ale co když i andělé zapoměli létat ... ???

 

walking.jpg

  

 

 

 

Vesmír vždy stojí při nás, když jdeme za svými sny, jakkoli hloupé by se mohly zdát. Jsou to naše sny a jen my víme, jakou cenu za ně platíme ...


 

 

 

 

 

Díky ...


 

 

 

 

Ptá se láska přátelství: ,,Co tu děláš, když jsem tu já?" A přátelství jen tiše odpoví: ,, Jsem tu, abych utíralo slzy, které ty způsobíš ..."

Přijd´ ke mně, když máš problémy a já ti poradím.
Jestliže tě budou ostatní ponižovat, zastanu se tě.
Když tě všichni opustí, já zůstanu s tebou.
Rozveselím tě, když ti bude smutno.
Pokud uroníš slzu, začnu plakat.
Jestliže tě budou ostatní nenávidět, já tě budu mít ráda.
Já budu mluvit pravdu, když ostatní budou lhát.
Přijď za mnou, jestliže ti okolí nebude rozumnět, a já tě pochopím.
Navštiv mě v nesnázích a podám ti pomocnou ruku,
protože opravdoví přátelé zůstanou vždy spolu ...
"uděláš" tohle všechno i ty pro mne ... ?

Vím, v přátelství se "nehraje" na "má dáti - dal" ale ...
však doplň si každý sám ...


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

moooc hezká fialová .-))

skřivan, 14. 1. 2011 13:50


Fialová stejně jako modrá patří k chladným barvám. Působí na centrální nervový systém uklidňujícím dojmem a vyvolává spánek. Vaše osobnost je originální, jste samostatný člověk s nezávislými názory a máte zřejmě umělecké sklony. Fialová je to mystická barva, která je symbolem duchovna, ale i srdečnosti.

... pro pohlazení duše .... .-)

skřivan, 10. 12. 2010 18:54

Dva andělští poutníci se zastavili, aby strávili noc v domě bohaté rodiny. Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty. Místo toho byli ubytováni ve studeném sklepním pokoji. Jakmile si ustlali na tvrdé podlaze, starší anděl uviděl díru ve zdi a opravil ji. Když se mladší anděl udiveně ptal proč, starší odpověděl: "Věci nejsou takové, jakými se zdají být." Další noc si šli odpočinout do domu velmi nuzného, ale pohostinného farmáře a jeho ženy. Poté, co se s nimi manželé podělili o trochu jídla, co měli, řekli andělům, aby spali v jejich posteli, kde si dobře odpočinou. Ráno po svítání našli andělé farmáře a jeho ženu v slzách. Jejich jediná kráva, jejíž mléko bylo jediným příjmem rodiny, ležela mrtvá ve chlévě. Mladší anděl se ptal staršího, jak se to mohlo stát. První muž měl všechno a tys mu pomohl, vyčítal. Druhá rodina měla málo, ale byla ochotna podělit se o vše, a tys dovolil, aby jim zemřela kráva. Proč?? "Věci nejsou takové, jakými se zdají," odpověděl starší anděl. "Když jsme byli ve sklepním pokoji, všiml jsem si, že v té díře ve stěně byla zásoba zlata. Jelikož majitel byl posedlý chamtivostí a neochotou sdílet štěstí, utěsnil jsem stěnu, aby poklad nemohl najít. Když jsme další noc spali ve farmářově posteli, přišel si anděl smrti pro jeho ženu. Dal jsem mu místo ní krávu. Věci nejsou takové, jakými se zdají." Většinou neznáme všechny souvislosti. I když máš víru, potřebuješ také důvěru, že vše, co přichází, se vždy děje ve tvůj prospěch. A to se vyjeví až časem.

Někteří lidé přicházejí do našeho života a rychle odcházejí,
někteří se stávají našimi přáteli a zůstanou na chvilku.
Přesto zanechávají v našich srdcích nádherné stopy
a my nezůstaneme nikdy zcela stejní,
protože dobří přátelé nás proměňují!

Včerejšek je historie.
Zítřek tajemství.
Dnešek, přítomnost je dar.

jsem ráda....

skřivan, 9. 11. 2010 13:33

... jsem ráda, že jsem tě poznala, sovičko. U tebe platí rčení od Exupéryho - co je v životě podstatné, je očím neviditelné.
Život není vůbec lehký, nikde taky není psáno, že má být lehký. Ale právě andělé a přátelé nám ho usnadňují... a dokážeme díky nim přejít hodně těžký překážky. Neexistuje šablona na správný život, ale existuje jakási norma pro slušný život. Jsi empatická a férová holka. Asi mi tě poslal Vesmír nebo Bůh? ... jsem ráda, že jsem tě poznala, vážně .-)

Re: jsem ráda....

Niki, 9. 11. 2010 14:10

Děkuji, je to vzájemné Skřivánku.

nikco, potrebuju tvoje cislo

lenka, 5. 8. 2009 13:45

napis mi tel na mobil. jsi v cr??? hermajs

nikolko

lenka, 21. 12. 2007 12:57

Mila Nikol,
dekuju za obrovske pratelstvi! Preju Ti nejen k narozeninam, ale i do noveho roku vykroceni pravou a na tu spravnou stranu. A na ceste jen ty uprimne pratele, nova poznani a srdce plne lasky a radosti! :o)